Sağlıklı güzelleşmek ve doğallığınız için varız...

Çalışma saatleri: : Hafta içi ve Cumartesi 09:00 - 19:00
  Telefon : : 0242 316 21 41 / 0544 316 21 41

Tüm gönderileri admin

Dr. Figen Sayın Yıldıran Hasta Açık Rıza Beyanı

DR. FİGEN SAYIN YILDIRAN’a ait “Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnini” ve metinde açıkça belirtilen mevzuata ilişkin “tüm haklarımı” sözlü ve yazılı olarak anlayabildiğim dilde okudum, anladım, haklarım konusunda bilgilendim. Aydınlatma Metnini kabul ederek, DR. FİGEN SAYIN YILDIRAN’ın Aydınlatma Metni kapsamında işlemesine rıza gösterdiğim Kişisel Verilerimden iletişim bilgilerimin; DR. FİGEN SAYIN YILDIRAN tarafından muayene, koruyucu […]

Devamını Oku

Dr. Figen Sayın Yıldıran Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni

İşbu aydınlatma metni, Türk Hukuk mevzuatında yer alan 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) ile Avrupa Birliği Genel Veri Koruma Tüzüğü (“GDPR”) uyarınca, DR. FİGEN SAYIN YILDIRAN MUAYENEHANESİ’ne (“DR. FİGEN SAYIN YILDIRAN”) başvuran hastalara/danışanlara ait Kişisel Verilerin işlenmesine ilişkin usul ve esaslar hakkında veri sahiplerinin aydınlatılması amacıyla hazırlanmıştır. Hastaların/danışanların Kişisel Verilerinin güvenliğinin sağlanması DR. […]

Devamını Oku

Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

1.1  Giriş DR. FİGEN SAYIN YILDIRAN Muayenehanesi (“DR. FİGEN SAYIN YILDIRAN”) kişisel verilerin korunması ve işlenmesinde başta Anayasa’ın 20. maddesinde düzenlenen özel hayatın gizliliğini temel almak üzere kişilerin temel hak ve özgürlüklerini korumaya azami önem atfetmektedir. Bu çerçevede DR. FİGEN SAYIN YILDIRAN, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) ve Avrupa Birliği Genel Veri Koruma […]

Devamını Oku
Antalya'da lazerle mantar tedavisi nasıl yapılır?

Antalya’da lazerle mantar tedavisi nasıl yapılır?

Antalya’da lazerle mantar tedavisi nasıl yapılır? Tırnak mantarları, tırnaklarda oluşan bulaşıcı ve tedavisi zor bir enfeksiyon hastalığıdır; ilerledikçe tırnağın rengi değişir, kalınlaşır ve kırılır. Tırnak mantarı tedavi edilmezse, estetik problemlerin yanı sıra enfeksiyonlara da neden olabiliyor.   Antalya’da lazerle mantar tedavisi nasıl yapılır? Günümüzde çoğunlukla hastalar için kronikleşen bu durumun da tedavisi oldukça zaman almaktadır. […]

Devamını Oku

Botoks migren ve baş ağrılarında etkili midir?

Botoks migren ve baş ağrılarında etkili midir? Botoks, özellikle boyun, gıdı ve dekolte bölgesi; sarkma, kırışıklık, ince çizgilerin belirgin bir biçimde görüldüğü bölgelere uygulanılır. Kadınların sıklıkla karşılaştığı baş ağrısı tipi olan migren için tedavi olarak uygulanmaktadır. Botoks migren ve baş ağrılarında etkili midir? Botoks uygulamaları, ciltte daha çok kasların hareketliliği nedeniyle oluşan kırışılıklara bağlı olarak […]

Devamını Oku
Sizin için buradayız
Yardıma ihtiyacınız var mı?