Sağlıklı güzelleşmek ve doğallığınız için varız...

Çalışma saatleri: : Hafta içi ve Cumartesi 09:00 - 19:00
  Telefon : : 0242 316 21 41 / 0544 316 21 41

Arşiv 21 Eylül 2021

Dr. Figen Sayın Yıldıran Hasta Açık Rıza Beyanı

Dr. Figen Sayın Yıldıran Hasta Açık Rıza Beyanı DR. FİGEN SAYIN YILDIRAN’a ait “Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnini” ve metinde açıkça belirtilen mevzuata ilişkin “tüm haklarımı” sözlü ve yazılı olarak anlayabildiğim dilde okudum, anladım, haklarım konusunda bilgilendim. Aydınlatma Metnini kabul ederek, DR. FİGEN SAYIN YILDIRAN’ın Aydınlatma Metni kapsamında işlemesine rıza gösterdiğim Kişisel Verilerimden iletişim […]

Devamını Oku

Dr. Figen Sayın Yıldıran Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni

Dr. Figen Sayın Yıldıran Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni İşbu aydınlatma metni, Türk Hukuk mevzuatında yer alan 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) ile Avrupa Birliği Genel Veri Koruma Tüzüğü (“GDPR”) uyarınca, DR. FİGEN SAYIN YILDIRAN MUAYENEHANESİ’ne (“DR. FİGEN SAYIN YILDIRAN”) başvuran hastalara/danışanlara ait Kişisel Verilerin işlenmesine ilişkin usul ve esaslar hakkında veri […]

Devamını Oku

Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

1.1  Giriş DR. FİGEN SAYIN YILDIRAN Muayenehanesi (“DR. FİGEN SAYIN YILDIRAN”) kişisel verilerin korunması ve işlenmesinde başta Anayasa’ın 20. maddesinde düzenlenen özel hayatın gizliliğini temel almak üzere kişilerin temel hak ve özgürlüklerini korumaya azami önem atfetmektedir. Bu çerçevede DR. FİGEN SAYIN YILDIRAN, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) ve Avrupa Birliği Genel Veri Koruma […]

Devamını Oku
Sizin için buradayız
Yardıma ihtiyacınız var mı?